Честит рожден ден

2

Да ти кажа, Tаласъм,
определено знам какво е да си на 26 години. Знам, че времето си минава неусетно, знам и че колкото и да не ни се иска – порастваме. Настигна ме, ей! Ама аз пък съм с една обиколка преднина :)

В момента доста неумело намеквам, че трябва да си разумен, като мен 😛
Пожелавам ти преди всичко здраве, това е най-важното. Останалото са простотии. След това искам да ти пожелая да не се чувстваш нещастен и недооценен поне една година (догодина, вероятно ще ти пожелая същото). Гадно е да си мислиш, че никой/някой не разбира какъв си човек си. Изходът е само един – просто не трябва да ти пука, какво мислят останалите, които и да са те. Не трябва да ти пука и какво мислиш сам за себе си (ей това, май е най-трудното) – на тая “никаква” възраст винаги объркваме/забъркваме нещо.
Когато станеш възрастен ще трябва да правиш това, което трябва. Още минаваш за малък таласъм. Сега ти се е паднало да правиш, това което искаш… :) С някои малки изключения, естествено.
Пожелавам ти най-после да си върнеш усмивката…
И да си истински.
Помня, че се запознахме много отдавна. Пожелавам СИ да продължим да се познаваме, макар и с “прекъсвания”.

The Crystal Method – Keep Hope Alive.

ПоздраФ.

2 Comments

Showing 9 comments per page. Slide to right to see more...
  • Posted on 16.12.2007 at 16:15 Permalink

    Ако съдя по опита си, да си на 26 е почти същото, като да си на 25 или 27. Зависи какво и как правиш, а не точно на колко години го правиш

  • Posted on 20.12.2007 at 00:46 Permalink

    След по-малко от 2 месеца и аз ще имам някаква база за сранение. При мен нещата, които ми се случваха докато бях на 25… бяха съвършено различни от тези, които ми се случиха сега, на 26. Към момента обаче няма изгледи 27 да е нещо различно от 26 :)

Стр. 1/11

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*
*