Моите 7

6

CarreraGT е пуснала ръкавицата към всички, четящи нейния блог да изредят 7 албума, които биха взели със себе си на самотен остров :)
Хм, трудно ми е да определя точно кои албуми бих взела на по-долу изредените групи… със сигурност ще направя сама някакви компилации, мои си, които за всяка група бих нарекла “Big Ones” :)

Предупреждавам, че съм музикален пумияр и това е причина музиката, която ще взема със себе си да е разнородна :)

1. Gravity Co – за закуска, за дългите слънчеви дни, в които ще се опъвам на плажа и ще мързелувам. “Wings” – емблематична песен за групата… (всъщност на Gravity Co не бих си играла да правя компилации – просто хващам ВСИЧКО тяхно и го мятам на едно CD)

2. Faithless – мога да ги слушам по всяко време, на всяко място. Пак всичко тяхно! Insomnia е моята песен тук…

3. Prodigy – накъде без “старата гвардия”? Тук компилацията ще претърпи някакъв минимален подбор на песните, ама наистина минимален! Poison – моята песен!

4. Ъпсурт – за вечерно време в моментите, в които съм подивяла от скука :) Трябва да има и българско с мен на тоя самотен остров :) За Ъпсурт нещата стоят като за Gravity Co – абсолютно всичко тяхно, излизало до момента! Моите песни са няколко – Нон стоп, Чекай малко, Колега, 3 в 1… абе много са.

5. Garbage – мммм, и тук ще има лек подбор кои точно песни да включа в “моята компилация”. Със сигурност обаче I think I`m paranoid ще е една от първите в листата.

6. Metallica – Тези са големи! Мога да говоря много за тях (като начало да кажа, че ще съм на концерта им в София тази година, задължително!!!!). Моята песен – One, заради барабаните… като малка исках да стана барабанист :)

7. U2 – тук също ще има лек подбор кое тяхно точно да си взема. One, With or without you, Beautiful day – все песни, които през ден си тананикам

Много ми се ще да не се ограничавам до 7 броя само – Limp Bizkit ще ги скрия някъде, те засължително ще са с мен на острова!!! Linkin Park също бих си ги скатала някъде из багажа…
So… да видим Casper, Zlatkata и Fenia какво ще кажат по въпроса

6 Comments

Showing 9 comments per page. Slide to right to see more...
 • Posted on 15.02.2008 at 12:41 Permalink

  4 от 7 – не е зле откъм допирни точки, като изключим U2, Metallica и Ъпсурт, макар да не е много коректно, защото и аз слушам някои песнички на Metallica. А пък Insomnia е велика! :)

 • Posted on 15.02.2008 at 14:31 Permalink

  Еее, време беше някой и мен да ме призове за тази игра. Оформихме щастливата седморка.

 • Posted on 17.02.2008 at 23:10 Permalink

  Абе да си призная 7 албума до никъде няма да ми стигнат на мен :) Ако има начин – направо бих си помъкнала компютъра – там имам всичко необходимо за музикално оформление по мой вкус :)

 • Posted on 03.03.2009 at 15:23 Permalink

  Извинете, но ако някой знае как да си направя моя песен, с моя мукика на компютъра да пише на е-майл hrisi.tedi@abv.bg много ви моля

 • Posted on 03.03.2009 at 15:24 Permalink

  СИС мисля, че знае.

 • Posted on 04.03.2009 at 21:10 Permalink

  Не мога да помогна :( Не съм се занимавала с това, но пробвай да изровиш програмата Sonar 5 и действай… стига да се ориентираш как да работиш с нея :) Frooty Loops е другата програмка, която обаче не е с кой знае какви възможности.

Стр. 1/11

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*
*