Аман!

3

Ей, така и не се научих да спазвам следната максима:

Дръж си езикът зад зъбите, опъвай си усмивката до ушите, скатай си нервите в задния джоб, а всичко останало – да върви по дяволите!!!!!!

Не е толкова сложно, но никога не ме е бивало в ученето. Ще се пукна от яд… Никога няма да разбера и как един единствен човек може да се окаже най-умния според някой… сред 1300 други!!! И как ако един иска нещо, а другите – не => че другите са стадо, а тоя единствения е … и аз не знам какъв.

Чудно как вече 3 години в такъв случай това стадо се е справяло без тоя… единствения!

За едно обаче му завиждам на него – който трябва го чува. Ей това аз за толкова време не успях да го постигна. Никой не успя…

И после защо съм вдигнала пак цигарите на 2 кутии… е какво му остава на човек освен да пуши и откъм ушите вече!

3 Comments

Showing 9 comments per page. Slide to right to see more...
 • Posted on 17.05.2008 at 13:31 Permalink

  Явно това ви е неформалния лидер в групата :)
  Колкото до цигарите, има и алтернативен начин за разпускане – пробвай с боксова круша. Аз отдавна се каня, но нямам чак толкова голямо пространство в наличност, за да има откъде да я провеся. Иначе съм сигурна, че ще е много по-ефикасно средство от цигарите и дори по-здравословно :)

 • Posted on 17.05.2008 at 14:43 Permalink

  Формален лидер в групата е този, който се разбира с всички и всички го харесват. В нашия случай не е така… никак даже. Хем ми се обяснява, за да го избия, хем съм толкова пощръкляла (и не само аз!!!), че… нямам думи да си излея беса.
  Anyway…
  А за боксова круша и аз съм си мислила, даже по едно време се бяха засилили да ми подаряват. В крайна сметка се сдобих само с боксовА ръкавицА… че и без това съм била “пожар” и “обществено опасна”.
  А тия цигари… от как съм ги пропушила – все ги отказвам, тюх!

 • Posted on 18.05.2008 at 13:46 Permalink

  Ами то именно това е целта на боксовата круша, ако си опасна, да насочваш на безопасно място агресията :) Ех, тези твои приятели да се хващат в ръце и да си довършват начинанието.
  А пък за лидера, имах предвид неформален, просто текстът ти ми припомни лекциите по Управление на медиите. Не е важно де.

Стр. 1/11

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*
*