Свърши :(

0

Отпуската. Първата нормална за 3 години.
Казвам нормална, защото е наистина първата отпуска, която изкарах без да прекарвам 80% от времето с колеги или пред лаптопа.
Как беше? Малко ми е трудно да опиша, но беше добре. Винаги има какво още да се желае де…
9 – 10 дни на Несебър няма как да не са добре. Още 5 човека, с които няма как да ми е скучно. 1 таласъм, чиито нерви на моменти изпилявах (веднъж някой да измрънка и от мен!) – другите не са се оплакали поне.
Равносметката – искам пак, искам още, да сме живи и здрави и догодина да направим същото…
Хубаво беше, ама свърши. Несебър, Слънчев Бряг, Златни Пясъци, Константин и Елена, Каварна, Приморско… Можеше и още да се пообикаля, ама нямаше желаещи, а аз сама мразя да се мотая.

Толкова.
Имаше моменти, в които главата ми пак пращеше до пръсване от една камара въпроси, чиито отговори ме е страх да разбера. Или ме е страх от самите въпроси… anyway, в крайна сметка по-важното е, че ги държа зад зъбите си и съм убедена, че това е по-добрия вариант.
И така… доста лаконично се изказах този път. То напоследък по-често се напрягам да съм именно лаконична и по-малко говореща, отколкото обратното (а обратното е “нормалното” ми състояние). Вече ме е страх какво ще изплюя някой ден :)

turn your head
if it don’t feel good
turn your head x2
think about the good things that i did to you
and think about the bad things that i didn’t do…
that i didn’t do
that i didn’t do
that i didn’t do
The Crystal Method – Jaded
Сега – back to reality. Опитвам се да наваксам с изостаналите неща и съм на ръба на отчаянието, че няма да успея да хвана “общата картинка” скоро :(

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*
*