Нагледно от снощи

3

Както бяхме запланували – докато траеше Earth hour в София моя милост, Янко, Casper и Ина се бяхме заели да видим колко тъмно може да стане в центъра на столицата
Президентството беше тъмно, Александър Невски – също, паметника Левски – също, БНБ (там май беше най-тъмно, беше спряно и уличното осветление), галерията, народния театър… До НДК не стигнахме, понеже се оказа, че пред народния беше спретнат концерт без озвучаване, т.е. без каквато и да е техника, имаше и шоу с огън… имаше много свещи и МНОГО млади хора – един от малкото поводи за усмивка напоследък…

Ето и малко снимков материал, в очакване Casper да покаже нещо от неговите снимки, които вероятно са по-добри :)

Точно в 21:30 ч. сградите се осветиха наново:

За мен вечерта завърши с филм в топла стая, който така и не догледах…

3 Comments

Showing 9 comments per page. Slide to right to see more...
 • Preor
  Posted on 29.03.2009 at 22:37 Permalink

  В очакване Casper да покаже нещо от неговите снимки…….още нищо не е показал :-( а твойте грабват…
  Хората трябва да сме съпричастни към този ден- аз лично не бях защото нямаше как да “дръпна” радиатора и да се смръзне бебока- ама догодина обещавам.

 • Posted on 04.05.2009 at 17:50 Permalink

  Аз също бях на тъмно, lol, спомням си че тогава гледахме “Дон Жуан” в Народния… пестеше се и там електричество, на свещи го карахме :)

  Над 2 часа :)

 • Posted on 07.05.2009 at 23:02 Permalink

  Елфе, ми ние направо сме можели да се блъснем един в друг в тъмницата, хехе :) Хубаво беше… по-често трябва да се случва! Искам да се стопля вече много, много, много… и да мога както миналото лято – всяка вечер на някоя пейка с приятел и кутийка Хайнекен… и празна глава.

Стр. 1/11

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*
*