9

5

Гледах го наскоро пак и от тази сцена отново ме побиха тръпки. Иска ми се никога, никога, ама никога да не ми се налга да изричам тези думи гласно…
И в същото време отново ми се прииска да изрека куп други, но… както обичайно се случва – точно когато съм решила да си отвържа езика става така, че няма уши, които да чуват, нито лице, нито ръце… нищо.

Имах отвратително тежък ден. Цялата седмица беше напрегната, но петъка би всички останали дни по абсолютно всички параграфи.
Не ми се беше случвало да повръщам последната година – обичайно ми се случва когато съм ужасно напрегната и всичко ме боли, а главата ми пулсира. В такива моменти искам само да се сгуша и да спя, и да не съм сама.

Исках да разпусна с една бира и с куп глупави думички, но… явно не е било писано. Бира имаше, приказките си останаха да препускат в главата ми и панически да се разпадат от невъзможност да бъдат изречени… от безмислие.
София е хубава вечер… от високо.

Почнах да броя преди време. 9 е едно от любимите ми числа между другото… лошото е, че 13, 77, 123… и 666 също са ми любими, а не съм сигурна, че ще съм цяла до момента, в който ще отброя последното.

5 Comments

Showing 9 comments per page. Slide to right to see more...
 • Posted on 06.06.2009 at 14:32 Permalink

  Бира ли каза?! :)
  Имаш кола,имаш как да ме намериш-ако ти се пие бира с разпускащи глюпости-добре си дошла 😉
  Смифки :)

 • Posted on 06.06.2009 at 21:58 Permalink

  Официална покана :)

  Тук :)

 • Posted on 10.06.2009 at 09:37 Permalink

  Хах, Елфе, ти ме хвърли в размисъл :) Ще се включа, непременно… само да ми дойде музата :) Мароко… Африка… Оазиси… Ала-бала… ще ми роди нещо главата :) 10х за ръкавицата :)

  @ Лили – абе понякога май наистина е добре, че си оставам сама с мислите и бирата си. Иначе по твоя коментар – мда, някой ден със сигурност ще се случи това :)

 • Posted on 13.06.2009 at 16:20 Permalink

  Ох, да, гледал съм този филм. Но май не съм го видял.
  Поне не достатъчно добре. А беше цяла епоха: там.
  They both forget the breeze.

 • Posted on 18.06.2009 at 11:52 Permalink

  Май ми остава да чакам денят ,в който ще решиш да се възползваш от поканата ми 😉
  Хепи тудей,wish you too :)

Стр. 1/11

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*
*