WordCamp със закъснение

3

В събота ме събудиха в 8:00 и малко насила таласъма ме завлече на WordCamp. И добре, че ме завлече 😉 Буквално бях забравила, че преди около две седмици си купихме билети онлайн… Тотално бях изключила за “ония 25 лв., дето ми се губят някъде по сметката”. В последствие се оказа, че от доста време не се е случвало едни 25 лв. да се окажат толкова “печелившо капиталовложение” ;).

За човек, който не се вълнува особено от програмиране, който напоследък не е най-активния блогър, който познавате и на който WordPress му служи единствено и само за (нередовно) блогване – направо останах очарована от събитието. Отидох с нагласата, че ще умра от скука цял ден – уви, разочаровах се в очакванията си, хаха.  Имаше цели 13 лектори, сред които мои фаворити станаха: Stefanos Kofopoulos; Стефан Кънев – специални адмирации за начина на представяне на презентацията му, невероятно свеж тип, успя да ми задържи вниманието през цялото време, без да изпусна нито дума/слайд от това, което представи (!); Еленко Еленков – също много свеж, докато го слушах се успокоих, че аз не съм единственият НЕразбирач на платформи, програмиране и т.н 😀 ; и… dzver, с който не се бяхме виждали сигурно едно 6-7 години, но се разпознахме моменталически 😀 естествено. Без да подозирам съм спазвала двете най-важни правила, за които НЕ трябва да пиша в блога си:

Това първото го бях изпитала на гърба си при предишния си работодател. И си взех поука, определено 😉 Второто не ми се е случвало (засега) :)

Мисъл която ми направи впечатление, от презентацията на Joost de Valk :

Специални поздравления и благодарности на организаторите – всичко беше страхотно! Догодина пак ще съм там, живот и здраве :) Пък току виж до следващото подобно събитие съм станала спец и аз, хех.

За тези, които не дойдоха – ЕТО какво изпуснаха по програма. За догодина – не бъдете предубедени, подобна конференция (оказа се) съвсем не е само за програмисти и разбирачи ;). “Простосмъртни” – като мен – се чувстваха съвсем на мястото си, чуха доста интересни неща, споделиха опит… и си видяха физиономиите 😉 Имаше почивки, кафета, цигари, обед… хора, лаптопи, интернет… 😉

Следете WordCamp – до 2 седмици обещаха да има видео на цялата среща 😉

3 Comments

Showing 9 comments per page. Slide to right to see more...
 • Posted on 06.10.2010 at 00:38 Permalink

  :-) Ще намина и аз следващия път.

  Само се изумих на следното:
  – Таласъма те събуди в 8.00 !!!!!!
  Е това ми е странно :-) :-) :-)

 • Posted on 06.10.2010 at 12:11 Permalink

  Мдам… и аз бях удивена, обаче човека си каза, че за подобни събития нямал проблем с ранното ставане… Виж ако го ръчкаш за работа – мъЪъъъка… 😉

 • Posted on 26.10.2010 at 00:47 Permalink

  :-) Хахах в 10% от случаите сънуваше ли, че е станал :-)

Стр. 1/11

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*
*