На ти едни 500 лв.

off

Втори пореден месец изсипвам по една торба пари по проклетата кола – не, не я тунинговам драги ми смехурковци, нещо наизкочиха разни наложителни ремонти и… не мога да се видя в пари. Втори пореден месец мрънкам, че няма кой да ми даде, ей така от нищото, едни 500 лв., та да живна и аз, и да се разкарат мрачните облаци над главата ми.
Ето защо грам не се двоумих като разбрах, че EMAG имат желание да ми подарят едни 500 лв., да се зарадвам и аз с нещо хубаво, след като втори пореден месец отделям по толкова (че и повече) по автомобилни ремонти…

Какво бих си купила с тия пари ли? Поразгледах 3 секции в магазина – TV & електронни; Малки електроуреди; Фото, видео & оптични. Зяпах, зяпах и се спрях на ей тия нещица:

1. Не съм убедна, че ще го ползвам на 100%, ама винаги съм искала да имам в дома си един кухненски робот – примерно ТАКЪВ. Месенето никога не ми е било сила (срам, срам!), а кой не обича топли питки? Освен това ще мога да разкарам настоящите миксер, сокоизтиствачка и чопър – примерно да оборудвам вилата с тях, а у нас да си държа това чудо на технологията.

2. Ще съм happy, ако си имам една ТАКАВА камерка. Така и така съм в период на зарибяване по снимане (за момента с Nikon D3100), та мисля, че сега е момента да почна да се правя и на оператор и вместо да мъкна навсякъде фотоапарат, обективи, чанта… да си нося това бижу. Ако не се лъжа – спокойно би се побрало в дамската ми чанта, освен това тежи няма и 250 грама!

3. Честно казано най-много бих се зарадвала на едно голямо TV – като ТОВА например – ще доплатя едни 118 лв и е мое това телевизорче :-) От сега си представям как би седяло на мястото на настоящият “дребосък” и как бих си зяпала филмите на този екран, полегнала на дивана :-)

И понеже никога, ама никога не съм печелила каквото и да било (освен заплатата си, хех) – ще си ударя дупето в тавана, ако това се случи сега. Та, стискайте ми палци защото може пък тоя път, като никога, да съм един от 10-те човека, които печелят :-) И към 10 декември да си имам нов телевизор, хехе.