Wish you luck

4

Рядко говоря за работата си тук. Днес обаче е особен ден и имам повод… искам да спомена някой, който поработи върху особата ми и разви част от мен в желана посока през последните 3 години…

Дечо. Един от борда на директорите. Баш шефът. Ама пък така не му личи… В смисъл, че не предизвиква у персонала гърчове, спазми и тремор всеки път, когато той /персоналът/ се сблъска с него /Дечо/.
Вместо това си говори с нас. Пита ни как сме и ни се усмихва.
Обича да оглежда нещата отгоре, отдолу, отдясно и отляво, по няколко пъти, така че да е наясно какво може да изскочи оттам във всеки момент. Това му харесвам най-много!
Никак не е чудно, че е успял да ме накара да се привържа толкова много към него и да съм (или поне се опитвам да му бъда) верен съмишленик – способността му да ме убеждава в гениалността на някоя идея е също толкова удивителна, колкото е и самата идея.
Така че с ръка на сърцето си признавам, че си имам страхотен шеф. Ама вие не му казвайте. Ще вземе да се надуе.
Е, Дечо днес се раздели с нас, офиса в България и пое към Украина… Да поставя нашите основи там. Да се върне пак в началото… Ех, колко беше интересно началото за мен тук, в тази компания – първите офиси, първите надежди, първите грешки, първите успехи, първите хора, първите приятели, първите семинари, първата конференция… все първите… И всичко това го правихме заедно – заедно се радвахме, заедно се ядосвахме, заедно се смеехме, заедно празнувахме… Първите (вече) 60 офиса на EasyCredit в България… сега предстоят Украина… Румъния, Македония… Едно знам със сигурност – днес като ти казвах “Чао” много, ама много ми се прииска да изиграя същата роля в нашия филм, тази роля, която вече съм играла и съм я научила наизуст.
Не останах в офиса когато екипа ти подаряваше талисмана за украинския офис. Беше ми трудно… вместо това се сополивех и пушех.
Знам, че ще успееш… и силно се надявам да успеем да запазим отношенията, които наложихме тук през тези близо 3 години. И да опазим това, което създадохме…
Ще ми липсваш. Много. Ама наистина много.

Wish you luck.
… and take care.

4 Comments

Showing 9 comments per page. Slide to right to see more...
 • :)
  Posted on 15.09.2008 at 20:06 Permalink

  {} я да не се спичаш… колко още да се говори? :)
  хващай самолета и кацай в киев.
  нали знаеш, че има кой да те посрещне

 • pironcho
  Posted on 19.09.2008 at 09:33 Permalink

  Сиске винаги си ме изумявала със своята всеотдайност и преданост на работата, за което продължавам да ти свалям шапка. Но когато говориш така сляпо за Дечо&Станчо, които на два пъти искаха да те освободят от работа поради твоя цитирам “черноглед, дезорганизиран и неефективен” подход към работата ми става едновременно и болно и смешно. Те се вълнуват единствено от личното си благосъстояние и използват максимално всеки който може да им свърши работата, като умело балансират по границата на поносимост на човека и му пускат по някоя трошичка от време на време. Ти си последния Мохикан, който работи за чест и слава в Изи. А тези 2500 сълзички, които ти подариха двамата след като ние напуснахме и стартирахме своя бизнес, говорят сами по себе си, че не ти вярват и не те познават а мислят, че са те купили като доста други. Ти си стойностен човек, и каквото и да се случва /все пак вече сме конкуренти 😉 / ще те обичам.
  Късмет и умната,
  😉

 • Posted on 23.09.2008 at 00:52 Permalink

  Wish you luck too… :)
  нали знаеш… никога не падай по гръб.

 • pironcho
  Posted on 25.09.2008 at 12:49 Permalink

  ОРАНЖЕВА ПЕСЕН

  Втори ден рисувам аз, просто без да спирам
  А бои, бои у нас – само си избирай
  Боядисах този свят с най-любимия ми цвят.

  Припев:
  Оранжево небето, оранжево морето,
  Оранжева тревата, оранжев и градът
  С оранжевите майки, оранжеви дечица,
  Оранжеви китари, оранжево звънят.

  Ала чичко строг, брадат, появи се в къщи
  Щом рисунката видя, мигом се намръщи
  И отсече важно: Не! Ти грешиш! Така не е!

  Припев…

  Но лъчите си над нас слънцето разплиска
  И тъй както исках аз, всичко боядиса
  Слисан чичкото мълчи, гледа и върти очи.

  Припев…

  Тази песничка навред, все така ще пея
  Знам добре и за напред ще дружа със нея
  Даже и да си голям, славно е да виждаш сам…

  Малък поздрав за теб
  Успех Сиске

Стр. 1/11

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*
*